Anteckningsblock

Anteckningsblock avsedda för smartpen fins i två storlekar, A4 samt A5. Varje block innehåller 160 sidor och säljs i paket om 4 stycken block. 

Det finns både linjerade block samt rutblock i A4 storlek medan A5 blocken är linjerade.

Nya produkter är Flip Notepad, som är ett litet anteckningsblock som passar i handen, innerfickan eller handväskan, samt Sticky Notes som är små pappersblock som påminner om Post-it lappar. Ett Flip Notepad kit består av 4 stycken block om 60 sidor samt ett fodral medan ett Sticky Notes kit består av 6 stycken block om 75 sidor.

På varje uppslag i anteckningsböckerna finns det ett antal symboler tryckta som hjälper dig att styra smartpens funktioner vid in- och uppspelning av ljudet.

Bläckpatroner

Det finns bläckpatroner med olika färg på bläcket för smartpen. Bläckpatronerna säljs i förpackning med 5 patroner.

I varje förpackning ingår 4 bläckpatroner med svart bläck alternativt 4 patroner med blått bläck. Dessutom ingår det 1 bläckpatron med rött bläck i varje förpackning.

Headset

Till smartpen finns ett headset som består av in-ear lurar samt mikrofoner som förbättrar inspelningskvalitén i svåra miljöer.

Varje lur har en inbyggd mikrofon. Du kan ansluta ditt vanliga headset med phono plug kontakt till smartpen, men för att använda en extern mikrofon så krävs detta headset speciellt framtaget för smartpen

Teckentolkningsapplikation

Det finns en teckentolkningsapplikation som tillbehör till smartpen. Denna applikation översätter din handskrift till ASCI-tecken, d.v.s. maskinskriven text som du kan använda i olika applikationer såsom email och dokument.

Kvalitéen på teckentolkningen har en direkt koppling till din handstil. Innan du köper denna applikation så finns det en möjlighet att fritt prova den under 30 dagar.